woon magazine

Winter brengt allerlei problemen voor chauffeurs, vooral leerlingen en degenen die onlangs zijn gepasseerd. Wist je dat je 20% meer kans hebt om in de winter een ongeluk te hebben. Regen, ijs, sneeuw, of gewoon gewoon koude lucht kunnen ernstige kwesties veroorzaken voor uw rijden en zelfs ervaren chauffeurs moeten extra voorzichtig zijn op de wegen.

Nieuwe en leerderstuurprogramma’s zijn echter meer risico, met meer dan 26% die toegeven aan betrokkenheid bij een ongeluk in hun eerste jaar van het rijden. Dit is deels te wijten aan onervarenheid die zich bezighoudt met real-life road-gevaren, en met het slechtste weer.

Vóór de wintermaanden kunt u uw auto voorbereiden op koud weer door ervoor te zorgen dat het een dienst heeft, en alles werkt zoals het zou moeten zijn. Met name moeten uw banden in goede staat zijn en gepompt met veel lucht. Je moet de gewoonte in de gewoonte komen om je auto minstens één keer per week te controleren om ervoor te zorgen dat het koude weer geen schade heeft veroorzaakt. Het is een goed idee om een ​​noodkit in je laars te houden, voor het geval je afbreekt of erin bent gebroken koud weer.

www.hallorijbewijs.nl